Atomina äärettömyydessä

Runoilija marjoska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sateen ropinassa laulu,
tuulen hyminässä
rauhoittava sanoma.

Tähtitaivaalle kirjoitettu
viestejä jokaisen lukea,
kaunistukseksi aseteltu.

Tasapainossa kaikki,
ympyräradoilleen järjestelty
pienetkin hiukkaset.

Piskuisena atomina ihminen
äärettömyyden edessä
vastustaa järjestystä.

Ääretön huokaa
ja ihmistä ei ole.
Planeetat pysyvät radoillaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole helppo ymmärtää, mutta äärettömän hieno vaellus, siellä sisällä..

kaunista..aa..

 

Käyttäjän kaikki runot