En odota.

Runoilija Marina78

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En odota huomiseen
Teen sen tänään
En jaksa odottaa enään
Tulen tänään luoksesi
En odota huomiseen
Tänään lähellesi tulen
Kauvan olen odottanut hetkeä
Tänään sen teen
Otan sinut lähelleni ja suutelen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot