Hän on se.

Runoilija Marina78

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

HÄN on se jota
eniten tässä maailmassa
RAKASTAN.
HÄN on se
joka saa minut hymyilemään.
HÄN on se
joka saa minut uskomaan
yhteiseen tulevaisuuteen.
HÄN on se
joka saa minun sydämmeni.
HÄN on se
jota RAKASTAN eniten tässä maailmassa
ja pokiani <3
HÄn on se
joka saa minut jaksamaan.
HÄN on se
josta en koskaan enään luovu.
HÄN on se
jota RAKASTAN>

Selite: 
On se hienoa rakastua ihmiseen joka tuo kaiken ihanan takaisin elämään <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteisiinvetoava ja herkkä runo rakkaasta, joka saa auringon paistamaan pilviselläkin säällä! Hauskaa syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot