Irti

Runoilija fidago

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkä, mutta voimakas, ajelehtiva, mutta stabiili nuori nainen. Etsii itseään, mutta on jo löytänyt.
 

Tuuleen,
kiroan helvetin perkeleet sisältäni,
mädän visvan hajun huokosistani.
Veteen liuetkoon olematon.
Tulen voima karrelle polttakoon,
tomuksi muuttukoon.
Se mitä ei enää tarvita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno voimaruno!

 

Käyttäjän kaikki runot