oodi

Runoilija fidago

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkä, mutta voimakas, ajelehtiva, mutta stabiili nuori nainen. Etsii itseään, mutta on jo löytänyt.
 

Sydämestä pulppuavaa naurua,
vihreää, vaaleanpunaista
rakkautta.
Kaikkea ja kaikkia kohtaan.
Elämäniloa,
Rakastamisen taitoa.

Selite: 
tuli tossa päivällä vaan tommmoinen olo ja päätin laittaa paperille..
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot