Tämä hetki

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Kiedot kätesi ympärilleni,
suljet minut suureen syliisi,
jossa tunnen olevani turvassa.

Huokaisen hiljaa huulieni kaartuessa hymyyn,
sormieni silittäessä käsivarsiasi,
sydämiemme sykkiessä samaan tahtiin.

Tunnen olevani onnellinen,
onnellisempi kuin pitkiin aikoihin,
varmempi kuin koskaan ennen.

Varmempi omista tunteistani,
varmempi sinun tunteistasi,
sinun omistautumisestasi minulle.

Kuiskaan etten tahdo sinusta koskaan irrottaa,
vastaat sanoihini rutistamalla minua hetken,
suutelemalla herkkää niskaani.

Mikään muu hetki maailmassa ei voisi olla täydellisempi,
ei mikään muu hetki kuin tämä.

Selite: 
Niin se vain on...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

Ihana ja kaunis!!!

se henkka on sulle ihan huumetta ;P vaan sellasta se on. kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot