Kuulun tähän

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Painan pääni olkaasi vasten
syvään huokaisten,
hiljaa hymyillen.

Silität poskeani kevyesti
suikaten hellän suukon hiuksilleni,
kuiskaten hiljaa:

rakastan sinua.
Rakastan tänään,
huomenna,
aina ja ikuisesti.

Painaudun tiukemmin kylkeäsi vasten,
otat minut kainaloosi
hellästi rutistaen.

Tunnen tähän kuuluvani:
sinun vierellesi,
nyt ja aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi Kaunis kuin Huokaus.
Herkkääkin herkempi Tunne, Läsnäoloa ja Rakkautta täynnä.

Runoaarteisiini...

 

Käyttäjän kaikki runot