Nimetön

Runoilija YellowLightning

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin olla enkelisi. Suojelus enkelisi.
Mutta se taitaa olla mahdotonta.
Olen näet itse pieni.
Ja heikko.
Taidan itse tarvita suojelua.
Sinun suojeluasi.
Sinun lämpöäsi.
Sinun varjeluasi.
Sinua tarvitsen enkelilksi. Suojelus enkeliksi.
Olet niin vahva.
Ja rohkea.
Olen niin onnellinen siitä, rttä sinä rakastat minua. Ja suojelet minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

heikko ja pienikin voi olla vahvan suojelusenkeli..Ei siihen tarvita voimaa..(: tarvitaan vain kyky tukea ja ymmärtää ja välittää niin toinen kokee olevansa turvassa..
hienosti kirjoitettu runo(:

Suloisen herkkää.

 

Käyttäjän kaikki runot