Huomenna kaikki on paremmin. Sinullakin.

Runoilija pikkurunotyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerroit minulle itkuisilla kasvoillasi,
kuinka hänellä olikin toinen
ja sinä
jäit jälleen yksin.

Itkit, ettei rakkaus niin vain voi
loppua.
Yhtäkkiä,
kuin matto olisi vedetty alta.

Yritin lohduttaa,
kömpelöillä käsillä ja
sanomalla
muka-viisaita-sanoja.

Ehkä huomenna hymyilet jo
vähän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aww, ehkä :) Suloinen runo, kaikenlainen lohdutus auttaa aina.

 

Käyttäjän kaikki runot