Varjosi

Runoilija BEmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NOUSE TAI MÄ POTKASEN
 

Toivon, etten koskaan rakastu sinuun uudestaan.
Satutit minua syvästi, viiltäen minut kahtiaksi.
Olen poikki ja väsynyt.
Älä tule enää lähelleni.
Revit sydämeni irti, jättäen sen maahan.
Olen ontto, sydämetön.
Ja nyt vain sinun varjosi
ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot