Näytelmä.

Runoilija osteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Verho laskeutuu.

Näyttelijät ovat piiloutuneet lavasteisiin.
Tuijottavat verhon alta pilkistävää viivaa.
Se paljastaa heidän varpaansa.

Pulska mies nousee katsomon ylle.
Ottaa terävyyttään viheltävät sakset housujensa taskusta.
Leikkaa unipeiton ryhmältä minä ja te.
Minä noukin hiussuortuvani roskakoriin.
En voi piiloutua enää.

Olen osa näytelmää.
Tarinaa, jossa kaikki alkaa lopusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot