Hääpäivä

Runoilija hempp

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhtenä iltana vuosia sitten maaliskuussa
Jemppe tuli hokemaan jotain ihan uutta
olikohan veressä vahvempaakin
oli isoveli saanut jostain tytöstä kunnon slaagin..

'Tänään on ihme päivä' se sano
'Tiedätkö hemppi et mulla on jano,
systeri kulta tiiätkö sen,
tänään jos joskus oon onnellinen!'

'Joka kerta kun Anna katsoi mua kohti
sen silmissä palanen aurinkoa hohti
onneksi tuli se Anna mun luokse
ilman sitä en nyt voisi ku juoksee

tummat hiukset ja silmät ku metsä
iho on maalattu auringon säteillä
mun mielestä se on puhessaan kaunis
enkä sitä sanoessa oo edes naiivi.'

'Mä en tiedä miten se tekee tän mulle
voisin ulvoo sen leidin takia kuulle
harmi ku ei oo mitään mitä antaa
voisinpa Annan afrikkaan kantaa!'

On illasta tuosta jo hetkisen aikaa
ei silloin Jemppe tainnut aavistaakaan
mihin sormensa pisti ja millaisen
mahtavan emännän saiskaan!

Tammikuussa nolla kymmenen
Jemppe oli jälleen sekainen
tuli maidonvalkoinen ruusunpunainen
taivaalta tuoksuva pienokainen

'Se on parasta mitä musta saa irti
vaik voishan sitä aatella toistaki
tästäki on kulunut vasta päivä aikaa
miten mä voin päivässä rakastuakaan?

kun mä katoin vierestä Annan tuskaa
en vois sitä koskaan enempää rakastaa
melkein jo multakin taju lähti
kun taivaasta putosi kirkas tähti

heti mä täysin mennyttä olin
yhtä rakastin ja sen kans toisen loin
osannut en itkee enkä nauraa
sen beibin edes olin ihan mennyttä kauraa

miksi se olin minä jolle suotiin
kaunein nainen joka ikinä luotiin
parhaat on beibestä lapsella yllä
kiitos yläkerta mä muistan tän kyllä!'

Näin Jemppe päätäni halkoi
tiesin mä sen et nythän se alkoi
isoveljellä päässä on kunnon kolhu
Anna ja Malin-vauva vei veljeltä tolkun

Silloin aikaa sitten maaliskuussa
tiesin jo sen että ollaan melkein kuussa
on hienoa katsoa ihmistä kaikkein tärkeintä
kun se ei pantannut ajatusta järkevintä

Tänään mä katsoin valkoista mekkoo
näin kaiken se mikä veljeä kiehtoo
ihmettele en mikä sitä vaivaa
Anna on enkeli kaiken aikaa!

Onnea parille suurenmoiselle
Sulatit veljeni Anna-Mademoiselle
Onnea onnea hirveästi
onneksi veljeni mukaan lähdit!

Selite: 
Eli tässä on tämmöinen runontapainen, jonka kirjoitin veljeni heinäkuisiin häihin äitini pyynnöstä maljapuheeksi. Ei ehkä ihan tavanomainen maljapuhe, mutta hyvin perheeni tyyppinen! =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot