Pilviin asti kauas

Runoilija papaija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aikaansaamaton minä palasi lueskelemaan ja toivottavasti vielä joku päivä runoilemaan näille nostalgiantäyteisille sivuille :)
 

Nuku nuku pikkuiseni
älä lakkaa uneksimasta
satuja, joihin aina uskoit

Älä lakkaa uskomasta
äidinrakkauteen, syliin
aina avoimeen

Älä lakkaa nauramasta
ensilumelle, jolle teit enkelin
ilman siipiä

Lennä lennä pikkuiseni
pilviin asti kauas,
jossa sataa hattaroita
ja unesi ovat totta

Eivätkä sanat

enää tee kipeää
ja kipu on vain muisto
painajaisesta johon
yöllä heräsit

Ja muista muista pikkuiseni
että koskaan en tahtonut
sinua satuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee ihan joku kehtoloru mieleen, hyvällä tavalla. Tää sopis loistavasti jonkun rakkaan pikkuisen hautajaisiin. Ihana <2

 

Käyttäjän kaikki runot