Mennäänkö naimisiin?

Runoilija papaija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aikaansaamaton minä palasi lueskelemaan ja toivottavasti vielä joku päivä runoilemaan näille nostalgiantäyteisille sivuille :)
 

Toistelenko vain
näitä kahta

ANNA ANTEEKSI

HEITÄNKÖ VITTUUN KAMASI

Tylsä naamasi pitkästyttää
päiväunet sohvalla
tulleet tavaksi
Unohda lempinimet
arki astui juuri voimaan

KULTARAKAS huutaa
lyöntiä
iskua naamaan

Olen kai masokisti
Ystäväni eivät pidä sinusta,
koirani söi kuvasi

Vihaat kaikkia
muutoksia
Minä taas pidän niistä

Herätätkö
kun sinulla on uutta sanottavaa
Rakkaudentunnustuksesi oksettaa
Pursun typeriä työasioitasi
Saanko jauhaa
aivosi tehosekoittimessa

Tahdon vain tietää
olenko elossa

Vai onko sormus
lupaus itsemurhasta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi taisi saada minut juuri päätymään siihen, etten mene koskaan naimisiin, Tai oikeastaan tämä vahvisti sitä päätöstä ;)

Hieno tämä runosi. Nää siun uudet runot on jotenkin niin aikuisen elämästä kertovia, liian paljon tekemisissä vanhustesi kanssa? Vai mistä sie saat inspiraation näihin, vai alatko vain kirjoittaa?

 

Käyttäjän kaikki runot