Nimetön

Runoilija pahan tuoma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tee se nyt, sillä seuraavaa tilaisuutta ei saata tulla*
 

yksin itken je mietin,
miks mä taas avasin sydämeni,
ihanalle ihmiselle.?
olisihan se pitäny arvata,
että sä sanot jotain sellaista,
mitä pelkäsin eniten kuulevani...

...miksi mä aina rakastun niihin,
joita en voi syystä tai toisesta saada...

mä haluan päästä eroon tästä kivusta,
näistä tunteista,
haluan päästä pois tästä maailmasta,
mä haluan vaan nukahtaa,
pitkäksi aikaa...

Selite: 
juu u, masentaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Humm...
Ettei kertoisi siitä yhestä?

Tämäpäs oli jotenkin jänskä runo. Tykkään tästä.

Kaunis runo. Tunnen liiankin hyvin tuon tilanteen.. Tykkäsin <3

 

Käyttäjän kaikki runot