5 vuotta

Runoilija serind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Purista mua lujaa beibi,pistä silmät kii" "Mitä sä tahdot,voisit kertoo,on helpompaa kun ymmärtää,jos tahtoo?"
 

Elämäni muuttui
kuin taikaiskusta.
"Bakteeri elää soluissasi,
aina luultavasti"
Näin ne minulle sanoivat.
Kolmas kerta tänä vuonna,
sängyn pohjalle hautauduin jälleen,
särky,tuska,kipu,
polttavat jälleen jalkaani.

"5 vuotta, vähintään.
Ehkä loppuelämä"
Tämä toteamus päässäni jauhaa.
Sehän on ikuisuus.
Penisilliiniä minulle?
Jälleen jalka ilmoittaa,
"anna särkylääkettä".

Eihän siinä mitään,
monilla lääkitys ikuinen.
Mutta minulla,
ei minulla ole pysyvää sairautta?
"On,bakteeri elää aina soluissasi.
Ei aktiivisena, mutta ilman lääkitystä,
nostaa kuumeen,tulehtuu jälleen.
Vaarallista sydämelle."

Sydämelle?
"Olisit voinut keväällä kuolla,
jos tulehdus olisi levinnyt sydämeen.
Hoitovirhe silloin,
pahoittelemme."

Hoitovirhe?
Niin, penikkataudiksi ne ensin tätä sanoivat.
Sen jälkeen kaiken maailman taudinkuvia.
Kunnes,yksi ainoa sana.
Kaunis kukkana,
ruma ja kipeä sairautena:

Ruusu.

Selite: 
Muokkaillaan ehkä jatkossa. Vihdoin ja viimein kesän jälkeen pystyy jälleen kirjoittamaan jotain. Tuskaa ja sattumuksia liikaa keväällä/kesällä, ei ole jaksanut paneutua mihinkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
serind Nimetön 30.5.2006 0 Runo
serind Ikuinen rakkaus 18.10.2006 1 Runo
serind Kulma 18.10.2006 1 Runo
serind Tuskien kevät 30.5.2006 0 Runo
serind 5 vuotta 18.10.2006 0 Runo
serind Nimetön 31.5.2006 1 Runo
serind Nimetön 14.2.2008 0 Runo
serind Kuun valossa 18.10.2006 0 Runo
serind Nimetön 30.5.2006 0 Runo
serind Muistatko? 19.10.2006 0 Runo