Narri

Runoilija keijukaisneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojeni aiheet ammennan elämästäni, siksi ne vaihtelevat; sillä jokainen päivä on erilainen ja täynnä erilaisia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita.
 

Hän kohteli sinua huonosti.
Maksatti kaiken sinulla.
Hyödynsi ja kohteli kuin ilmaa.
Sinä teit kaiken häneen eteensä,
yritit saada avioliittosi onnistumaan.

Ja millä hän palkitsi sinut?
Huoraamalla pitkin kylän raitteja.
Nolaamalla sinut kaikkien edessä.
Tyhjentämällä tilisi useamman kerran.

Kauan kesti ennen kuin ymmärsit totuuden,
tajusit olleesi hänen elämänsä suurin narri.
Kävelevä rahapussi, ilmainen siivouspalvelu.

Kannattiko silloin enää jatkaa?

Lopulta sinä allekirjoitit avioeropaperit ,
pakkasit tavarasi, poistit käyttöoikeuden tileillesi.
Sitten et enää ollutkaan hänelle ilmaan.
Ei sinusta tuli hänen elämänsä pilaaja,
mies joka ei osannut arvostaa häntä.

Harmi, että totuus ei valkene kaikille,
he uskovat mitä hän sanoo.
Eihän nainen voi koskaan tuhota avioliittoaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tänään minusta tuntuu lähes samalta. Arvo sille jolle se kuuluu. Hyvää syntymäpäivää sinulle

 

Käyttäjän kaikki runot