Älä arvostele niin ankarasti

Runoilija Petunia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä arvostele niin ankarasti muita heidän teoistaan, koska kuinka voit olla varma
ette sinä koskaan tee samoin?

Kuka silloin kuuntelee sinua
ja jää luoksesi,
jos sinä olet kerran kääntänyt selkäsi heille
jotka sinua olisivat tarvinneet?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulostaa ihan selkään puukottamiselta.

 

Käyttäjän kaikki runot