Rakkauden haamu

Runoilija Nana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2009
Viimeksi paikalla: 8.3.2023 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.8.1993

Voiko näin paljon rakastaa, ettei näe muuta maailmaa?
 

Mä olen tässä, sun lähelläs,
mut sä et huomaakaan.
Hipaisen sun kättä, käännyt pois,
et sano sanaakaan.
Puet kengät jalkaan
ja kohta ovi käy.
Pian puolen yön ohi kello on,
eikä sua vielä näy.

Mä taidan olla näkymätön,
pelkkää ilmaa vaan.
Tai ehkei mua sittenkään
oo olemassakaan?
Jos mä oon se haamu,
joka kiusaa vielä sua,
vaikka sä et enää
ehkä ollenkaan muista mua.

Istut keittiössä, juot kahvia,
käännät lehden sivuja.
Mä istun sua vastapäätä, huokaisen,
kerään onnen siruja.
Sä katsot mua silmiin,
vaikket mua siinä nää.
Et tunne mua, ja huomaan,
etten enää itsekään.

Mä taidan olla näkymätön...

Mä oon se rakkauden haamu,
joka ei osaa irrottaa,
kun oma kulta kaipaa
jotain paljon parempaa.

Mä taidan olla näkymätön...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli aivan liian ihana.

Koskettavan haikea,mutta hyvin tehdyt sanat.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Nana Antaudun 24.4.2012 3 Runo
Nana Ilman sua 14.6.2012 0 Runo
Nana Kesä 14.6.2012 0 Runo
Nana Nimetön 9.12.2012 2 Runo
Nana Nimetön 18.8.2013 1 Runo
Nana Perhonen 24.4.2012 1 Runo
Nana Rakasta minua nyt 4.4.2012 0 Runo
Nana Rakkauden haamu 6.4.2012 2 Runo
Nana Siniset silmät 4.4.2012 1 Runo
Nana Usko parempaan 26.3.2012 0 Runo