Tämä Hetki

Runoilija franskis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon mä....
 

Tämä hetki on osa minun menneisyydestäni
Tämä hetki on osa tästä ketkestä
Tämä hetki on osa minun tulevaisuudestani
Tämä hetki on vain pieni hetki elämässäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisessa hetkessä on sekä menneisyys että tulevaisuus, oivaltava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot