Sieniä sinulle

Runoilija Ytytypykkä

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salanimellä satuja sepustan
surutta sivallan sanoilla
 

Sain sangollisen sieniä
sata sievää sinilakkia
Syötäväksi sinulle sekoittelen
sulotuoksuisen samean sopan

Sekaan siivu silavaa
seuraksi siemaus sahtia
Sinuna söisin salassa
siivosti suuhuni sujauttaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio runo.

 

Käyttäjän kaikki runot