Hassujen Kiitospäivä

Runoilija Ytytypykkä

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salanimellä satuja sepustan
surutta sivallan sanoilla
 

Tänään on Hassujen Kiitospäivä.

Hassut kiittävät hassuista hatuistaan,
hiuksista ja varpaista
ja hiuksista varpaissa.

Hassut kiittävät satunnaisista suotyypeistä,
syyspäivän piristäjistä,
sekä hiippailevista että loikkivista

Hurjista silmäsuudelmakylvyistä ovat
Hassut erittäin kiitollisia
ja halauksista hiljaisuudessa.

Selite: 
Hassu Suklaanainen kiittää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot