odotus

Runoilija -äippä-

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailman tuulissa

alla hohtavan kuutamon

valkoisen hiekkarannan hyväilyssä

istun yhä ja odotan sinua, että tulisit

tarttuisit käteeni,suutelisit poskeani ja

yhdessä kävelisimme takaisin kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi uskoa kantaa, taakkansa on hyvä muille joskus antaa, varpaiden välissä santaa. §:)

kivasti kirjoitettu..

teoksen ulkoasu hieman sekava
mikä häiritsee lukemista..

ainakin omalla kohdalla,
eli jos rivittäisit nuo säkeiksi
niin ois paljo helpompi lukea

ja tervetuloa RR..

ps: koitin antaa rakentavaa palautetta jotenka ei tarvii ottaa nokkiin.. :)

<3 ihana, vaikkakin niin suruisa

Herkkä, kaihoisa runo

Hienohan tämä Happy Endin odotus.
Vieläkin hienompi voisi runona olla jos asettelu enemmän runomuotoon, tosin toimii tällaisenakin.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot