Helmi

Runoilija summerbird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä muokkasi minusta tällaisen,nyt on minun vuoroni muokata elämää.........
 

Annan sulle pienen helmen,
merkiksi tän ystävyyden.
Kun kannat sitä mukanasi,
olen silloin turvanasi.
Kun helmi hohtaa,
rakkauden kohtaat.
Jos helmi tummuu,
rakkaus sammuu.
Helmen väri sininen
on merkkinä ikuisen ystävyyden.
Tää helmi muista säilyttää,
se surut sulta hävittää.

Selite: 
Pyörittelin tätä vaan päässäni koulussa kun oli tylsää..
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska, kaunis runo..=)

 

Käyttäjän kaikki runot