Tenalji

Runoilija Athos-66

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.1.2005
Viimeksi paikalla: 17.4.2023 9:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1966

"Jotain sinusta jää minuun ja jotain minusta jää sinuun."
 

Melkein jo erehdyin,
melkein muurini purin,
melkein varustukseni laskin,
lähes antauduin.

Onneksi sentään jaksoin vielä,
vallit valloittamattomina,
muurit murtamattomina,
kuin Pohjolan Gibraltar.

Selite: 
"Jälkimaailma, seiso omalla pohjalla, äläkä luota vieraan apuun."
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Taisi olla viehkeä valloittaja, kun melkein antauduit.

Taisi olla viehkeä valloittaja, kun melkein antauduit.

 

Käyttäjän kaikki runot