Minun enkelini

Runoilija Kevään lapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan rykelmissä. Joskus syntyy 5 runoa päivässä, joskus unohdan kirjoittamisen vuodeksi. Rakastan sitä mitä teen, teen tätä vain halusta tehdä juuri näin.
 

Kuka osaisi ajatella,
että enkelin voi tavata parkkipaikalla?
Kuka osaisi ajatella,
että enkeli voisi kulkea joukossamme?
Kuka osaisi ajatella,
että enkeli saattaisi olla vain tavallinen tyttö?

Eikö enkeleillä olekin sädekehä?
Ei aina.

Enkeleillä ei aina ole valkoisia mekkoja
tai kynttilöitä.
Enkelit eivät aina ole iloisia.

Enkelin siivet voivat olla rikki.
Enkeli voi olla väsynyt ja surullinen.
Mutta enkelillä on aina enkelin sydän.
Siitä enkelin tunnistaa, sydämmestä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot