Älä lähde

Runoilija Laurahnen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksista voittoon!
 

Minä rakastan sinua
minä rakastan sinua

minä rakastan sinua

inhoa minua
minä rakastan sinua

vihaa minua
minä rakastan sinua

tee kaikkesi

raavi rikki rakkauteni

mutta annathan minun vielä rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot