Yksin olet

Runoilija Laurahnen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksista voittoon!
 

Hiljaa se kuiskailee,
pimeys ympärille leijailee

huutoja menneistä, välähdyksiä

missä minä olen,
miksi näin eksyksissä?

rakkautta minulla oli
sydän alussa pullollaan,

nyt kun se taas kumotaan
valuu viimeisetkin hukkaan,

sielu huutaa että pelastakaa,
mutta kukaan ei kuule

ei näy auttajaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahdistava surullinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot