Sinua muistelen

Runoilija CorazOn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyys. Pimeys. Tuska.
 

Päivääkään ei ole kulunut,
ettenkö olisi sinua muistellut.
Venezuelan auringon alla -
kotona, töissä, rannalla.
Lapsen kanssa elämässä
paljon on ihmeitä joka päivässä.
Silti jää aikaa iltaisin
ajatella sinua, ihanin.
Usein kyynel poskelle vierähtää,
ajatukset luoksesi lennähtää.
Saisinpa taas kanssasi viettä edes yhden päivän,
silloin elämästämme saisit maistaa edes pienen häivän.
Poika vain kasvaa ja kehittyy,
päivä päivältä isän piirteet kasvoihin piirtyy.
Miten voitkaan päivittäin olla niin läsnä joka hetki,
vaikka luoksesi matkaa on aivan liian pitkä retki?
Rakas, kuljethan rinnallani koko elämäni,
odotathan minua siellä, kunnes kuljen täällä loppuun päiväni?
Poikamme puolesta toivon, että matka olisi vielä pitkä,
mutta, kun hetki koittaa, pelkää lain en sitä.

Selite: 
Miten voi yhden ihmisen elämä täyttyä näin monista kysymyksistä? Suurin niistä on Miksi?.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden täyttämä,koskettava on runosi...

 

Käyttäjän kaikki runot