Nimetön

Runoilija Tuomioistuin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei maailma ole paha. Ihmiset ovat! 

Toivottavasti voin jakaa maailmani kanssanne. <3
 

taistelen elämässäni
ryömin ulos helvetistäni
väistelen ohi lenteleviä luoteja
ja pakenen

hiljaa, hiljaa, hiljaa, shh

ryömi ryömi
juokse jo
VARO

ja pään sisälläkö on rauha?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa kerrontaa, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot