Sinivalkea rakkaus

Runoilija Mirette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.3.2017 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen Loppuun asti Olemaan minä Hellämielinen tulisielu Lupaan itselleni rauhan Vielä jonain päivänä
 

Voit sinä luulotella
Kuulostella
Ja selitellä

Voit olla varma olevasi se,
joka täällä määrää.
Voit ääntäsi vääntää
Sitä rautalangaksi kutsuen

Haetaan se pullo kirkas
Päästetään irti tumma käärme
Ja on musta silmä kummallakin

Tanssi sen egosi kanssa
Kutsu kaikki katsomaan
Huuhtele se kusella
Ja heitä saatana seinään

Voit satuttaa ja olla julma
Voit kukkona olla sillä tunkiolla jollainen kotimme on.

Mutta periksi minä en anna,
Usko sinä saatana
Ei tikittävää pommia piiloon panna
Ei kannata.

Nyt minä tiedän
perkele soikoon
Ja nauran

Vahvempi olen, kauniimpikin
Ja sinähän sen jumalauta tiedät

Minä
Spontaani, kiihkeä, tulinen
Hellä, fiksu ja lämpöinen
Hymyilläni valloitan maailman kuin maailman.

Sinä voit päättää, onko sinun se maailma, jonka vien

Minä olen sekopää ämmä.
Ja rakasta sinua
Rakastatko sinä hullu kusipää minua?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot