Nimetön

Runoilija lasisilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus tulee vastoin käymisiä,mutta kaikesta on aina selvitty. 30.9.2007<3
 

Kun tapasin sinut,ymmärsin sinun olevan kultaa.
Kun sinuun rakastuin,ymmärsin voisin kuolla puolestasi.
Teit minut onnelliseksi sanoillasi,teoillasi.

Minä tein virheen,pystytkö antamaan sitä anteeksi.
humalassa emme pysty kontrolloimaan tekojamme jotka osoittautuvat vääriksi.

Sitä päivää en olisi halunnut olevan.
Me teimme virheitä mutta toivottavasti pystymme sopimaan.

Selite: 
virheitä tulee tehtyä ja kaduttua jälkeen päin.mutta pystyykö joka tekoa antaan ees anteeksi :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot