Nimetön

Runoilija lasisilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus tulee vastoin käymisiä,mutta kaikesta on aina selvitty. 30.9.2007<3
 

Poissa silmistäni.
Poissa sydämestäni.
Poissa ajatuksistani.

Nyt ymmärrän,että vihdoin voin jatkaa elämääni eteenpäin.
Et ehkä ollutkaan minulle se oikea,se jonka piti pysyä ikuisesti vierelläni.

Olen vahva nyt kun mennyt olet,ja lähtenyt,mutta tuletko vielä joskus takaisin?
Sitä ei tiedä kukaan en edes minä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot