Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Tunnen jokaisen hengityksesi
ja olen kuullut jokaisen äänesi,
niin moneen kertaan ennen tätäkin hetkeä
enkä voisi kuvitellakaan
parempaa aamunkuiskausta.

Vaikka hetket liimautuvat yhteen,
rakastan niistä jokaista
mutta vain koska
saan viettää ne sinussa.

Ja jos vain saan kanssasi,
niin ikuisuus ei riitä.

Selite: 
Sinä teet minut kokonaiseksi ja sinä olet se jonka minä tarvin vierelleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana <3

Rakkautta, rakkautta vain...

Ihanasti, rakastuneen ajatuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot