Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Kun ohimennen sipaiset hiuksen silmiltäni
en voi olla kääntämättä
kasvojani kauemmas
piilotellen sitä kyyneltä,
jota sinä et uskoisi.

Ja vannoessasi rakkauttasi
minä nielaisen hiljaa
ja kuvittelen sänkyäni,
sellaisena kun se oli
ennen.

Vetäessäsi lähellesi,
minä toivon olevani jossain kauempana
jonne sinun kätesi
eivät enää ylettäisi
eikä minun tarvitisi enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau!
Tosi upeesti kuvattu, ja varsinkin toi loppu nappasi! "eikä minun tarvitsisi enää",kertoo tarpeeksi, mutta jättää auki sopivasti:)
osui ja upposi!

-> suosikit

 

Käyttäjän kaikki runot