Runo päiväs

Runoilija anitas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2020 16:14

Asuinpaikka: Teuva
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.3.1951
Facebook:

luonnonlapsi, keiju mikä lie, luonto suurin innoittajani.
 

Runo päiväs
pitää lääkäri loitol

Runo päiväs
o elämä voitol

Runo päiväs
hivele ihanal soitol

Runo päiväs
ei ol elo koitol.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sykiatrit ja kaikki poppamiehet sais runoja kirjoittaa. Niillä ois silloin potilaalle muutakin annettavaa kuin lämmintä kättä.

Niin juuri. Runo hoitaa jo ennalta käsin.

Kiitos ystäväni

Kivaa tekstii taas sult :)

Veikeä totuus.

Juu, olen samaa mielttä.
Paitsi, ettei se suoni joka päivä meikäläisellä syki.
Mutta!
Kun on Rakkausrunosivusto, voipi lukea toisten runoja. Ja nauttia!
On parantavaa, antoisaa yms yms.

hyvä! sai hymyilemään :)
 

Käyttäjän kaikki runot