Nimetön

Runoilija anitas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2005
Viimeksi paikalla: 6.12.2020 16:14

Asuinpaikka: Teuva
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.3.1951
Facebook:

luonnonlapsi, keiju mikä lie, luonto suurin innoittajani.
 

Tänä keväänä ei ole

kirsikankukkamerta

on vain kyyneleitä
ja verta.

Selite: 
Hiljainen surija
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä en ollut huomannut. Runossa kaikki se, mitä niin monet meistä ajattelimme keväällä. Muistetaan yhdessä *Kiitos

Ajatuksis palaan viimmekevään tapahtumihin joista kauniisti runoolit, kosketat .

Koskettaa todella syvältä tämä

Ajankohtaisesta aiheesta koskettava runo.

Niin suurta surua huokuva, erittäin kaunis runo. Kuitenkin onnittelen sinua nyt syntymäpäivänäsi: Lämpöiset onnittelut!

Pysähdyttävät säkeet.
Onnellista syntymäpäivää!

Onneks jo historiaa..

Liikuttaa kovasti.

Hitsi miten hienosti olet kuvannut jälleen kerran siskoseni. Ja myöhästyneet synttärionnittelut tätä kautta :)

Tämä ajankohtainen runo
vie ajatuksia näihin päiviin...
Sinulle Onnea

empaattisuus runosi kultaköynnös

Surullisen kaunis runo.

Sykähdyttävää, kaunista ja hienoa...
Tässä on tunnetta...

Hiljaiset sanasi.
Aurinkoa elämääsi
Hyvää syntymäpäivää ;)

oih.
vau...
jotain niin sanoin kuvaamattoman upeaa.

Surullinen, haikea.
*huokaus*

Koskettavassa runossasi kuvastuu paljas suuri suru. Syntymäpäiväonnittelut!

 

Käyttäjän kaikki runot