Talvi

Runoilija ewa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilja...syvällinen keskustelija ja kaikkea siltä väliltä
 

Pohjolan tuulet kun soivat,
ne talven meille jälleen toivat.
Sen loisteessa hankien,
paukkuvan pakkasen,
hyytävän kylmyyden,
kaikki näin tuntea voi.
Kuu kumottaa ja tähdet saa,
myös loistamaan,
kuin juhla oisi.
Sen tuntea voi vain kun kaiken nähdä saa.

Jäätyvät järveimme aavat,
myös kuurapeitteen kaislat saavat.
Kun lumivaippa peittää tienoon,
niin hohteessa hankien,
paukkuvan pakkasen,
hyytävän kylmyyden saa.
Taivaankannella tään kauniin talvimaamme,
revontulten loistetta me nähdä saamme.
Niin on kaunis tää talven maa.
Niin on kaunis tää talven maa.

-ewa-

Selite: 
Nämä suomalaiset sanat tein v.2003 Vivaldin Vinteriin. esitetty on ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
ewa Vapaus 11.9.2012 0 Runo
ewa Korsi 31.10.2012 1 Runo
ewa Pitkä polku 3.11.2012 1 Runo
ewa Kiire 11.9.2012 0 Runo
ewa Talvi 31.10.2012 0 Runo
ewa Tyhjät sanat 30.10.2012 1 Runo
ewa Olet 11.9.2012 0 Runo
ewa Olemme yksin 6.10.2012 0 Runo
ewa Tuska 11.9.2012 0 Runo
ewa Pakahtunut sydän 11.10.2012 1 Runo