sinuun voisin tehdä asunnon

Runoilija ilmannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä, mitä pitäisi tehdä. on siis kirjoitettava.
 

painaisin
leukaa ihollesi valettuun kuoppaan
pitäisin sormien alla aukeavan ruusumeren
vain minun
sulkisin linnunsuusi huulten pienellä painauksella
painaisin pehmeyteni sinuun ja hampaidesi väliin
poimisin korvanlehtesi
ihan hiljaa, kuin helmiä
purisin

ja iirikseni mustattuina silittäisin
sinulle muodon
ruusunpehmeän, kovan

kun nojaudut minuun voisinkin
painautua vastaan sataa kilometria tunnissa
ja antaa eläimeni johtaa

Selite: 
mmm
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavan unelmoivanpehmeä,sopii hyvin fiiliksiin tällä hetkellä.

 

Käyttäjän kaikki runot