sinä jäät/jääthän

Runoilija ilmannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä, mitä pitäisi tehdä. on siis kirjoitettava.
 

tasapainoilen jäisellä rungolla
jos sivulauseeni tarkoittaa totta, huomaan
jalkojeni putoavan

katsot toiseen suuntaan
kuitenkin minua
et kävele pois vaikka jokainen
(etsimäni) oksaton polku antaa mahdollisuuden

en olekaan paettava
otat minun aikeestani kiinni
et tarraa
mutta et päästä irti enkä minä

nää enää sitä rajaa joka
painaa tärkeimmän lihakseni takana ja huutaa
EI SILLÄ SINUN ON PUETTAVA VALKEA PUKU EIKÄ HÄN
SINUA HALUA

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot