Nimetön

Runoilija gleopatra

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot tulevat parissa minuutissa. En suunnittele niitä, ne ovat hetkiä.
 

Kun edes kerran katsoo valoon päin,
näyttää pimeys entistä pimeämmältä.

Selite: 
Nää on näitä mun mietteitä vain...
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa.Minun kohdalla voisisin jopa väittää sen olevan totta.

 

Käyttäjän kaikki runot