Omena ja puu

Runoilija Minella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen omena, sinä olet puu.
Minä saan voimani sinusta,
kasvan sinussa.

Sinä olet maa, minä olen kuu.
Elän sinun hahkussasi,
kierrän sinua radallani.

Sinä olet meri, minä olen kala.
Elän sinun sylissäsi,
matkustan sinun aalloillasi.

Sinä olet aurinko, minä olen kukka.
Käännän lehtenui sinua kohti,
saan sinusta voimaa kasvaa.

Selite: 
kuhan kirjottelin kerran ;D
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, millaisia kielikuvia. Oikein kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot