Nimetön

Runoilija TalviYönSurma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Totuus on peittelemätön suoruus.
 

Aamulla heräsin vierestäsi, tunsin tuoksusi jota rakastan.
Hiljaa silitin hiuksiasi, jotka valuivat sormeini lomasta.
Niin rauhallisesti nukuit ja katsoin sinua hymy huulillani.
Olit painanut pääsi rintaasi vasten ja hiukset olivat valahtaneet silmillesi.
Tajusin silloin kuinka tärkeä olet minulle, kuinka rakastan sinua.
En

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot