Kanelipölyä

Runoilija Celeste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat ideat syntyvät silloin kun yrittää olla ajattelematta mitään.
 

Lumi on jäänyt jonnekin
lumienkelitkin pilvien reunoille.
Maa ei hohda hangesta,
ei synkät valot pimeässä muistuta joulusta.
Miksi puuron päällä on vain sokeria?

Selite: 
En löydä joulun taikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Miksi puuron päällä on vain sokeria?
Joulutunnelma on ollut kadoksissa myös minulla, erityisesti viime jouluna. Kaneli kuuluu puuron päälle samoin kuin hanki maahan jouluna. Mihin se lapsuuden joulu on kadonnut ja miksi?

Outoa, runosi sai elokuun tuntumaan jouluiselta :S Tämä nyt huvittavaa on. Ihana otsikko.

Aika suloinen, vaikkakin haikea. Mieleen tulee pieni lapsi suupielet alaspäin katsomassa ikkunasta, kun pukki kaahaa pihaan Volvolla.

Hyvä runo. :) Loppukysymys loitava piste i:n päälle.

 

Käyttäjän kaikki runot