Hukkuvat unelmat

Runoilija Celeste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat ideat syntyvät silloin kun yrittää olla ajattelematta mitään.
 
Meren pintaa
koskevat,
pisarat
tippuvat
läpi aaltojen,
erämaan,
Tuonelaan
virtaa joet
unien,
terälehtien
tuhansien,
niin unelmat katoavat,
virran mukana
ikuisesti
seilaavat.

Selite: 
Unelmista piti runonen kirjoittaa, ja tässäpä tämä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi tämä on kaunis. Osaathan sinä kirjoittaa!

Kiitos arvostelusta...

 

Käyttäjän kaikki runot