Sateinen luola

Runoilija Celeste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat ideat syntyvät silloin kun yrittää olla ajattelematta mitään.
 
Pimeän peitossa
  -jossakin nurkassa

Istuu tummaksi kulunut,

    Yksinäinen
    ja murtunut

On kimmel kadonnut
  suomuista harmaista
                 ennen niin kauniista

Hohto haalistunut
   silmistä suruisista    suurista, vihreistä

Lohjennut on
       oikea sarvi,
Toista ei lainkaan 

    Näin itkee lohikäärme

    meidänkin puolestamme
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä tarkoittakaan sana "kimmel"... Sitä minä mietin. No, ehkä olen vain sivistymätön tässäkin suhteessa.
Tulee mieleen eräs lastenlaulu -Puff tuo lohikäärme taijotainsinnepäin-
Hieno runo, tykkäsin :)

Mukavan tumma ja rauhallinen tunnelma tässä. Hyvällä tapaa melko haikea. Hienoa kuvailua ja varmasti omaperäistä. Kelpaa lukea useammastikin. Hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot