Nimetön

Runoilija Celeste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat ideat syntyvät silloin kun yrittää olla ajattelematta mitään.
 

Ollaan kaikki
kavereita.

Selite: 
Jos minun täytyisi kertoa ihmisille jotakin elämästä, se olisi juuri tuo kyseinen lause. Kaikkien kanssa ei tarvitse tulle aina toimeen, mutta elämässä täytyy olla ystäviä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä.
Hienosti kolmeen sanaan tiivistetty kaikki mitä halutaan sanoa.
Hieno ajatus.

 

Käyttäjän kaikki runot