Possu joka putosi aina pyllylleen

Runoilija Celeste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat ideat syntyvät silloin kun yrittää olla ajattelematta mitään.
 

Sanotaan, että kissa jos tippuu katolta,
tippuu se aina jaloillensa.
Vaan tämäpä juttu
ei ollut kovin tuttu,
pikkuiselle possulle
jolla oli kaksi puista nappia massussaan,
sekä paprikan muotoinen omena takin taskussaan.
Possu istui yöpöydällä,
vieressänsä kissa.
Kissa oli sininen,
viinipullon oloinen.
Tiputteli kuivia ruusunlehtiä se
lattialle
joka muuten oli uusi.

Kerran, jos toisenkin, possu kurkki pöydältä,
melkeinpä putosi
mutta kerran oikeasti
kävi niin kurjasti.
Tippui possu pöydältä,
huutanutkin se olisi,
jos sillä olisi ollut suu.
Pyöreänä kuin täysikuu,
se lattialle kellahti,
ja vaikka päälleen putosi,
pyllylleen se kellahti.
Siinä se mollotti. Napeillaan seinää tollotti.
Kukaan ei tainnut sitä huomata,
olikohan kukaan edes kotona.
Mutta pyllylleen se putosi.

Selite: 
; )
Kategoria: 
 

Kommentit

Humoristinen ja kiehtova runo pyllylleen putoamisesta! Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot