SURUN SÄVEL

Runoilija Re Leone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.1.2022 0:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 



pohjoinen maa
kyynel poskellaan

surupuvussaan
hyräilee hiljaa

tummia säveliä
saattolauluaan

musta taivas
ikuisena viittanaan

yön hiljaisuus
heikoilla harteillaan

viimeisin voimin
pimeyttä kantaa

eilisen paino
jalkaan sidottuna

ihmismielen
arvoitus taakkanaan

elämän kauneus
todellisuuteen hukkuu

ikävän piirtäessä
mielikuviksi

silmänsä sulkeneet
viattomat unelmat

maalaten kasvonne
taivaankanteen

Selite: 
Teille jotka tahtomattanne poistuitte Jokelan koulussa 7.11.07
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, kaunis, lohduttava.Kiitos kauniista lauseistasi.

surun säveleen yhtyen

Kaunis runo niin suuresta surusta 
 

Käyttäjän kaikki runot