ÄIDILLE

Runoilija Re Leone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.1.2022 0:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

pieni hetki
unohdettua elämää
kuiskaa korvaani
menneisyydestä

havahdun kuuntelemaan
hiljaista tarinaa
kaikkein parhaasta
omasta äidistä

yhdeksän kuukautta
raskasta taakkaa
pyyteettä kantoi

satoina öinä
katkeraan itkuun
väsyneenä heräsi

turvalliseen syliinsä
lapsensa sulki
kyyneleet pyyhki
päätä silitti

pieni hetki
kaukaista elämää
hyräilee hiljaa
kauneinta lauluaan

rakkaat muistot
kehtoa keinuttavat
lämpimiin säveliin
onnellisena nukahdan

pieni hetki
elettyä elämää
muistikirjaansa
kuviksi värittää

läikkyneitä unelmia
tahroina sivuilla
riemun murusia
aukeamien välissä

pieni hetki
ainoaa elämää
sulkee kirjansa
kultaiset kannet

kauneimmat kuvat
uniini piirtyvät
etten koskaan
rakkaitani unohda

Selite: 
hyvää äitienpäivää 2006 omalle parhaalle äidilleni ja myös muille äideille
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kirjoitettu.

äidille pitää muistaa kertoa että rakastaa ja arvostaa ^^

kun vain itse osaisin..

upeus..!

Aivan ihana ja rakkaudella kirjoitettu runo äidille!

Kaunista ja herkkää kuvailua . Vilpitöntä tekstiä . Todellista välittämistä .

voi kun kauniisti äidillesi runoilit ja muille äideille kiitos siitä....

Hellyttävän kaunis runo rakkaalle äidille! Kunpa omatkin poikani muistelisivat yhtä kauniisti minua!

Kaunis, koskettava. Olis ihanaa, jos sitten joskus oma lapsi kirjoittaisi itsestä noin, oih..

Jos ovat äidit ihania, niin kyllä ovat äitien pojatkin! Aivan uskomaton taideteos!

oi kuinka söpöä runoilla omasta äidistään.
rakkaita ei saa unohtaa, ei, ei. mäkään en unohda sua beib.
kiitos.

todella kaunis ja rakastava runo äidillesi! pidin erityisesti kohdasta "läikkyneitä unelmia tahroina sivuilla", se on jotenkin niin kauniisti kuvattu..

 

Käyttäjän kaikki runot